Companie


Suntem o companie tanara, dar avem o experienta remarcabila!Ne-am inceput activitatea deruland contracte de importanta nationala: proiecte de infrastructura, proiecte feroviare si autostrazi.

Dupa aceea ne-am extins ramura de activitate spre constructiile publice si civile, cu un real success. Pentru a combate “lipsa de incredere “ existenta in piata, am fost nevoiti sa preluam in mod direct executiile care erau externalizate, asumandu-ne calitatea serviciilor prestate.

Cu o echipa specializata, adaugam valoare produselor si serviciilor furnizate, oferind astfel un pachet complet.

Good buildings come from Good people
and all their problems are solved by
GOOD DESIGN

Scurt istoric

ENERGO CCI

In decursul celor peste 4 ani de activitate, ENERGO CCI si-a pus amprenta asupra industriei de constructii din Romania prin profesionalism si determinare. Experienta echipelor de proiectare, a inginerilor din santiere dar si a echipei de conducere si management, situeaza astazi compania noastra, in randul celor mai importante din industria de constructii din Romania.. Alaturi de partenerii nostrii, am pus bazele unor adevarate programe de management al lucrarilor, cunoscand astfel in timp real tot ceea ce se intampla in proiectele dezvoltate.

2019


Dezvoltarea si deschiderea unor noi ramuri de dezvoltare ale ECCI.

2018


Peste 10 santiere deschise si un numar de 100 de angajati.Indiferent de lucrurile bune pe care ajungem sa le construim, observam la final ca ele ajung sa ne construiasca pe noi.

Descopera cateva dintre lucrarile noastre de referinta. Suntem foarte mandrii de participarea la unele dintre cele mai importante lucrari de infrastructura ale Romaniei.