SERVICII


Facem diferenta in toate actiunile si serviciile prestate.

Oferim servicii de proiectare si design a constructiilor metalice, anvelopari si placari, constructii din beton si ciment, acoperisuri si pardoseli, lucrari MEP de infrastructura cum ar fi poduri de cale ferata si poduri rutiere. Avem experienta in dezvoltarea proiectelor importanta nationala: proiecte de infrastructura, proiecte feroviare si autostrazi.

Avem in componenta o echipa specializata in toate domeniile de activitate, adaugand astfel un plus valoare tuturor produselor si serviciilor furnizate.

Constructii industriale

Incepand cu anul 2015 si pana in prezent, compania noastra a luat parte la unele dintre cele mai important lucrari de stat si private din Europa. Includem aici prezenta noastra in tari precum Ungaria si Polonia, dar bineinteles si pe teritoriul Romaniei.


Constructii publice si civile

Constructiile publice si civile la care ne-am adus contribuit se regasesc pe intreg teritoriul Romaniei. Am luat parte la unele dintre cele mai indraznete proiecte de dezvoltare.


Constructii de infrastructura

Am participat cu succes la dezvoltarea infrastructurii din zona de centru - vest a Romaniei, aducandu-ne contributia la unele dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare regionala.


Drumul spre succes este intotdeauna in constructie

La ECCI credem cu tarie ca orice constructie incepe pe baza profesionalismului si atentiei la detalii. Daca esti de aceeasi parere, impreuna putem construii proiectul de care ai nevoie!